Zing mee!

Voor wie?

Het Rotterdams Jongenskoor is een koor voor jongens van 6 tot 16 jaar. Je hoeft niet in Rotterdam te wonen om mee te kunnen doen, jongens uit de hele regio zijn welkom. Zangervaring is meegenomen, maar wij doen veel aan zangtraining en stemvorming.

Wanneer?

Repetities elke zondagavond 18.15 tot 19.30.
De repetitie data voor de komende twee maanden zijn:
zondag 15 september
zondag 22 september
zondag 29 september
zondag 13 oktober
zondag 27 oktober

Waar?

De repetities zijn op zeesleper de ‘Fighter’ in de Schiehaven van Rotterdam. Zie routebeschrijving.

Wat kost het?

In een gratis proefles kun je horen en zien of het wat voor jou is. Zing je mee, dan word je lid van het Rotterdams Jongenskoor. De eerste maand is het lidmaatschap gratis en daarna € 15,- per maand (In veel gemeentes zijn er kortingsregelingen voor deelname aan cultuur en sport!)

Heb je interesse? Stuur dan een berichtje, je kunt altijd komen. luisteren en meezingen. Rotterdam[at]jongenskoor.nl. *

*in verband met veel spamberichtjes plaatsen we niet de directe link op de website. Graag zelf even het adres met het apenstaartje intypen.