Zing mee!

Voor wie?

Het Rotterdams Jongenskoor is een koor voor jongens vanaf 6 jaar. Je hoeft niet in Rotterdam te wonen om mee te kunnen doen, jongens uit de hele regio zijn welkom. Zangervaring is meegenomen, maar wij doen veel aan zangtraining en stemvorming.

Wanneer?

we beginnen weer na de vakantie op 19 september. De repetities zijn op zondag om 17.00 uur. De zanglessen vinden in kleine groepjes door de weeks plaats. Als je mee wilt doen ben je van harte welkom. Graag van te voren aanmelden. Momenteel gelden er maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze zijn: niet komen  bij verkoudheid en griep of griep-achtige klachten, maximaal twee volwassenen aan boord die tijdens het verplaatsen een neus-mondmasker dragen, maximaal vijftien kinderen aan boord en handen desinfecteren bij binnenkomst.

Waar?

De repetities zijn op de zeesleper de ‘Fighter’ in de Schiehaven van Rotterdam. Adres: Schiehaven 14, 3024 EC  Rotterdam (Delfshaven). Meer informatie over de Fighter klik hier.  Let op: uiteraard zijn we blij met deze repetitieruimte, maar het is vanwege de trappen aan boord niet goed toegankelijk voor mensen die deze niet op kunnen. Het schip ligt op 10 minuten lopen vanaf Metro Coolhaven, of recht voor de deur met de tram, halte Oostkousdijk.

Wat kost het?

In een gratis proefles kun je horen en zien of het wat voor jou is. Zing je mee, dan word je lid van het Rotterdams Jongenskoor. De eerste maand is het lidmaatschap gratis en daarna € 15,- per maand (In veel gemeentes zijn er kortingsregelingen voor deelname aan cultuur en sport!)

Heb je interesse? Stuur dan een berichtje, je kunt altijd komen. luisteren en meezingen. Rotterdam[at]jongenskoor.nl. * Telefoon 06-44190068

*in verband met veel spamberichtjes plaatsen we niet de directe link op de website. Graag zelf even het adres met het apenstaartje intypen in plaats van de [at].